Svi događaji

Koncert Danijele Martinović u Mostaru

Nakon dugog niza godina i vrlo uspješne glazbene karijere, Danijela napokon stiže i u Mostar. Na radost brojnih ljubitelja Danijelinog lika i djela, baš u najljepše vrijeme godine, Danijela će održati svoj prvi koncert u Mostaru. 2. prosinca 2022., jedinstvenim koncertom pod nazivom ”Otvoreno srce”, sigurni smo iznenaditi će i razveseliti mnoge.

Koncert u predblagdanskom ozračju, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta. Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i njene publike koja traje već tri desetljeća.

Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani. Pamtimo je iz vremena grupe Magazin kojoj se pridružila još davne 1991. i u kojoj je u nekoliko godina imala vrlo zapažene i značajne nastupe.

Nakon toga krenula je u samostalnu karijeru, nizala brojne nagrade na festivalima, dobivala priznanja za status pjevačice godine na više od 50 radio postaja diljem regije, a ušla je i u povijest hrvatske diskografije kao najtiražniji izvođač.

 Velike uspjehe i značajne nagrade ostvarila je i u Sloveniji i Makedoniji gdje je znala imati i po pet uzastopnih rasprodanih koncerata. Imala je i ulogu u TV show-u ”Ples sa zvijezdama”, a pojavila se i kao članica žirija u TV show-u ”Zvijezde pjevaju” i to nekoliko godina za redom.

Svestrana Danijela ima i nekoliko autorskih knjiga, a znana je i po tome da se rado odaziva humanitarnom događajima i djelovanju. Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.  Upravo zbog toga, sasvim neobično i neočekivano, svim je svojim projektima dala  naziv ”Neopisivo”.

Ulaznice za ovaj koncert upravo su puštene u prodaju, a možete ih pronaći na blagajni Kosače od 13 do 18 sati (svaki radni san) i u sustavu kupikartu.ba.

Tvrtka Alma Ras i mostarski City hotel partneri su koncerta.

KONCERT THE FRAJLE U MOSTARU

Mostar Summer Fest 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ako ste propustili

KONCERT THE FRAJLE U MOSTARU

IV Internacionalni plesni festival MO STARS MEDITERAN OPEN DANCE 2023

1/4 MILE STREET RACE CHAMPIONS CUP-MOSTAR

“Ladies night” stand up comedy show @ Mostar Kosača

Tarik Filipović s komedijom “Seks i glad” stiže u Mostar