Svi događaji

MEPAS MALL & HT ERONET FAMILY WEEKEND

Family weekend u Mepasu

Mepas Mall & HT Eronet pripremaju Family weekend, najveseliji obiteljski vikend u godini! Očekuje vas zabava za cijelu obitelj, uzbudljiva shopping avantura i idealna prilika za veselo druženje i super zabavu.

Početak je u četvrtka 24.11., od 18:00 sati, kada vas očekuje kreativna tvornica blagdanskih ukrasa i smijeha. Izradite najljepše blagdanske ukrase, maštovite dekore i adventske vijence. Nakon radionice slijedi tvornica smijeha uz iluzionista, koji će mališane odvesti u zabavni svijet magije i trikova.

Petak 25.11. omiljeni je shopping dan u godini – Black Friday. Mepas Mall i ove godine uz odlične Black Friday popuste otvara sezonu kupovine darova i priprema za Božić. Shopping će se pretvoriti u pravu avanturu jer na svakom koraku vas očekuje posebna iznenađenja koja vam priprema vesela Mepas Mall družina.

U subotu 26.11. od 12:00 sati sve posjetitelje očekuje uzbudljiva balonska nagradna igra. Ostvarite kupovinu i osvojite balon u kojem vas očekuje preslatki poklon.

Večer rezervirajte za Obiteljsku olimpijadu, od 18:00 sati. Očekuje vas vrhunska zabava za cijelu obitelj, razna natjecanja, izazovi i super nagrade. Sudjelujte i otkrijte tko je zapravo olimpijac u vašoj obitelji!

Nezaboravno adventsko iskustvo uljepšat će Shopping Fest nagradni natječaj, u kojemu možete osvojiti iPhone 14 smartphone kojeg je osigurao HT Eronet ili neku od super nagrada.

Tarik Filipović s komedijom “Seks i glad” stiže u Mostar

IV Internacionalni plesni festival MO STARS MEDITERAN OPEN DANCE 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ako ste propustili

KONCERT THE FRAJLE U MOSTARU

IV Internacionalni plesni festival MO STARS MEDITERAN OPEN DANCE 2023

1/4 MILE STREET RACE CHAMPIONS CUP-MOSTAR

“Ladies night” stand up comedy show @ Mostar Kosača

Tarik Filipović s komedijom “Seks i glad” stiže u Mostar