Svi događaji

Rade Šerbedžija – Mostar – HD HS Kosača

Koncert koji se ne propušta: Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor nastupaju u Mostaru.

Nakon više od desetljeća, legendarni glumac, pjesnik i glazbenik 16. ožujka dolazi u Mostar pružiti publici novo i fantastično druženje uz nezaboravnu glazbu i stihove.

Hollywoodska zvijezda i svestrani umjetnik Rade Šerbedžija nedavno je objavio album “Ne okreći se, sine” i već je prvim singlom “Eto pjesma” oduševio publiku i kritiku. Na koncertu u Mostaru u koncertnoj dvorani HKD Herceg Stjepan Kosača, gdje će ga pratiti Zapadni kolodvor, posjetitelji će imati prilike čuti poznate pjesme koje su našle svoje mjesto na ovom albumu u novim aranžmanima, poput Ostala si uvijek ista, Otkako te ne volim, Na nešto me sjeća taj grad…, kao i stare pjesme i stihove koji su obilježili njegovu karijeru i stekli kultni status. Koncert je zakazan za 16. ožujka 2023. u 20:00 sati.

Šerbedžijini nastupi uvijek su intimne glazbeno-scenske avanture posebnog senzibiliteta ispunjene vrhunskom glazbom i dubokim emocijama koji ne blijede u sjećanjima onih koji su ih doživjeli.

Obzirom na kapacitet dvorane, broj ulaznica za koncert je ograničen, a možete ih kupiti na blagajni HKD Herceg Stjepan Kosača od srijede 15. veljače od 12h.

Informacije o raspoloživosti ulaznica možete dobiti na broj: 063 940 584.

Tarik Filipović s komedijom “Seks i glad” stiže u Mostar

“Ladies night” stand up comedy show @ Mostar Kosača

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ako ste propustili

Mostar Summer Fest 2023

KONCERT THE FRAJLE U MOSTARU

IV Internacionalni plesni festival MO STARS MEDITERAN OPEN DANCE 2023

1/4 MILE STREET RACE CHAMPIONS CUP-MOSTAR

“Ladies night” stand up comedy show @ Mostar Kosača