Svi događaji

Radionice Stand Up komedije/Prostori koji pokreću smijanje

Od 5. 9. 2022. u11:00 do 9. 9. 2022. u 14:00

Mostar je poznat kao grad dobrog humora ili kao grad humor, ali i kao grad koji može uzrokovati veliku količinu stresa svojim stanovnicima. Kako se baviti prevencijom i smanjenjem razine stresa?

Vjeruje se da srdačan osmijeh i smijanje može učiniti puno za vaše zdravlje. Znanstvenici su dokazali da se tijekom smijanja oslobađa hormon sreće (endorfin) u tijelu te da se smanjuje razina hormona stresa (kortizola).

Mostarski liskaluci nadaleko se prepričavaju, a u novije vrijeme, naš grad se pokazao i kao veliki rasadnik Stand Up talenata. Okruženi smo brojnim problemima i brigama, samo poslušajte jednu sjednicu Gradskog vijeća i sve će vam biti jasno. Zato želimo stvoriti što veću količinu smijeha u Mostaru, a vi nam možete pomoći.

Kako? Ako si imao iskustva u dvosatnom ispijanju napitka koji sadrži kofein, istovremeno komentirajući izgled i stil oblačenja prolaznika, novu odluku Gradskog vijeća ili ljudska prava, imamo novi izazov za tebe! Prepusti se u sigurne ruke Omera Hodžića i postani nova zvijezda mostarske stand up scene. Nauči šta je one liner, bit, chunk, list of three, i stekni supermoć nasmijavanja drugih ljudi

U sklopu projekta Prostori koji pokreću, održat će se ukupno četiri ciklusa radionica.

Prvi ciklus radionica će se održati u periodu od 05.09.2022. do 09.09.2022.

Polaznici radionica Stand Up komedije imat će priliku naučiti sve tajne ovog zanata, tehnike pisanja šala, te saznati kako prebroditi strah od izlaska na pozornicu i javnog nastupa.

Na kraju svakog ciklusa radionica Stand Up komedije biće upriličena javni event u vidu takmičenja za polaznike radionica.

Publika će odabrati pobjednike, a pobjednik će za nagradu dobiti priliku za nastup u Zagrebu i Beogradu, kao i šansu da nastupa na redovnim večerima Stand Up komedije u OKC Abrašević.

Prijaviti se možete putem linka https://bit.ly/3bb2fiN

Radionice organizira OKC Abrašević u sklopu projekta Prostori koji pokreću.

Događaj je podržan kroz #ProjekatMostar#ProstoriKojiPokreću koji financira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva

U OKC ABRAŠEVIĆ RADIONICE STAND UP KOMEDIJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ako ste propustili

KONCERT THE FRAJLE U MOSTARU

IV Internacionalni plesni festival MO STARS MEDITERAN OPEN DANCE 2023

1/4 MILE STREET RACE CHAMPIONS CUP-MOSTAR

“Ladies night” stand up comedy show @ Mostar Kosača

Tarik Filipović s komedijom “Seks i glad” stiže u Mostar